Dragomir: Pe Iordănescu l-a turnat unul dintre cei mai mai antrenori

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a fost "turnat" la Securitate, în perioada când era jucător, de către unul dintre cei mai mari antrenori români.

19 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Pe Iordănescu l-a turnat unul dintre cei mai mai antrenori

Dragomir: Pe Iordănescu l-a turnat unul dintre cei mai mai antrenori (Imagine: Mediafax Foto)

"În fotbal au fost zeci, poate sute, de mâncători de căcat. Ar trebui ca numele lor să fie făcute publice. Au fost şi nume grele din fotbalul românesc. Vai de capul meu. Păi întrebaţi-l pe Iordănescu, dar nu vrea să spună. Sau luaţi dosarul să vedeţi cine l-a dat în gât? Unul dintre cei mai mari antrenori români. Nu vreau să spuneu cine, deşi toată lumea bănuieşte", a declarat Dragomir.

Preşedintele LPF afirmă că nu a fost constrâns să facă note informative în perioada în care a ocupat funcţia de preşedinte la Victoria Bucureşti sau FC Scorniceşti.

"Securitatea nu-ţi făcea nimic dacă nu le dădeai note. Eu ieşeam în străinătate fără probleme şi nu am făcut note. Cine era carcater tare nu ceda. Păi aveau ei curajul să mă racoleze? Dacă veneau la mine, îi făceam de căcat. Păi eu eram preşedinte la Victoria, la Sconiceşti, cum de nu a semnat niciun raport către nimeni. În calitatea mea, la Victoria, trebuia să fac aşa ceva. Eram în schimb turnat de multă lume. Eram mereu amentinţat că sunt trims pe graniţă cu ruşii", a mai spus Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici