Dragomir propune FRF ca galeriile să nu mai însoţească echipele în deplasare

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că va propune federaţiei ca galeriile să nu mai însoţească echipele la partidele din deplasare, începând din returul acestei ediţii de campionat, şi a precizat că preşedintele FRF, Mircea Sandu, este de acord cu o asemenea măsură.

14 afișări
Imaginea articolului Dragomir propune FRF ca galeriile să nu mai însoţească echipele în deplasare

Dragomir propune FRF ca galeriile să nu mai însoţească echipele în deplasare

"Voi face o propunere Federaţiei Române de Fotbal prin care galeriile organizate să nu mai însoţească echipele în deplasare. Am discutat cu Mircea Sandu şi mi-a spus să fac această propunere, iar imediat după terminarea turului de campionat o să se întrunească în şedinţă Comitetul Executiv, iar din retur să nu se mai meargă cu galeriile în deplasări. Prin această decizie s-ar evita foarte multe incidente care au loc pe stadioane şi nu numai", a spus, luni, oficialul LPF.

Dumitru Dragomir a menţionat că decizia de interzicere a deplasării galeriilor va fi menţinută cel puţin doi ani. "Măcar doi ani de zile să se interzică acest lucru. Indiferent de meci, doi ani să nu mai avem galerii în deplasare. Propunerea este pe linie sportivă şi vine din partea LPF către FRF, pentru ca în Comitetul Executiv să se poată lua această măsură", a explicat Dragomir.

Şeful LPF a făcut aceste declaraţii după incidentele produse, duminică seară, la derbiul Rapid - Steaua. În minutul 5 al partidei, suporterii echipei din Bulevardul Ghencea aflaţi la Tribuna I au aruncat trei petarde spre tribuna oficiala, iar două dintre acestea au picat la aproximativ 10-15 metri de oficialităţile prezente la partidă. Cea de a treia petardă a căzut în mijlocul Tribunei 0, creând panică printre fanii giuleşteni, care au început să-l înjure pe preşedintele LPF şi să-i ceară evacuarea suporterilor stelişti. Doi dintre fanii echipei giuleştene au încercat să îl agreseze pe Dumitru Dragomir, solicitându-i să evacuze galeria stelistă. Unul dintre fanii rapidişti a reuşit să-l atingă uşor pe Dragomir, însă a fost oprit la timp de intervenţia preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Constantin Toma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici