Dragomir: Prunea este peştele federaţiei

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, că directorul de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, este "peştele federaţiei" şi a povestit că acesta a adus femei în cantonamentele echipei naţionale la Constanţa, în Israel şi în Belarus.

21 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Prunea este peştele federaţiei

Dragomir: Prunea este peştele federaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Replica lui Dragomir a venit după ce Prunea a afirmat la aeroport, la plecarea naţionalei către Cluj-Napoca, pentru meciul cu Lituania, că preşedintele LPF nu poate urca în avion deoarece le-a numit "gagici" pe soţiile fotbaliştilor.

"Nu pe soţiile fotbaliştilor le-am făcut gagici. Le-am făcut gagici pe femeile aduse de el la Constanţa, la meciul cu Bulgaria... La timpul respectiv o sa le dau şi pozele şi numerele de telefon, ca să se vadă pe cine ţine Mircea Sandu lângă el, pentru că Prunea pe Sandu vrea să-l compromită şi pe Kassai, nu pe mine. Pe urmă, ce s-a întâmplat în Israel, când ei erau cu nevestele şi fotbaliştii, şi conducătorii, nevestele le-au lăsat la alt hotel şi ei au făcut desfrâu. Am să caut şi acolo numerele de telefon, că am oameni în Israel. În Belarus am să povestesc ce s-a întâmplat pentru că aici a fost foarte grav, de o gravitate incomensurabilă, dar o să o spun la momentul potrivit pentru că mă apăr. Eu nu am vrut răul, nu am vrut să dezbin, dar când sunt acuzat pe nedrept... Prunea este peştele federaţei. Pot să probez cu martori. Le aducea unde jucau rummy şi fiecare pleca şi spuneau nu vă duceţi după Prunea, că Prunea e... după Prunea să nu mai urmeze altul", a spus Dragomir, la Realitatea TV.

Prunea: "O să ajungi la puşcărie!"

Florin Prunea i-a răspuns imediat lui Dragomir, într-o intervenţie telefonică, şi a negat afirmaţiile preşedintelui federaţiei, pe care l-a făcut "mincinos" şi l-a ameninţat că îl va da în judecată. "Eu sunt directorul departamentului de relaţii internaţionale, mă ocup de cu totul alte probleme la federaţie şi nici măcar nu mănânc peşte, nu-mi place. Dragomir este un mincinos şi va răspunde în faţa justiţiei! Eu am cu totul alte atribuţii la FRF. Nu este nimic adevărat, eu nici măcar nu am fost la meciul cu Bulgaria, eram plecat în Germania cu naţionala de tineret. Domnul Dragomir va plăti. În Israel nu am fost cu soţia. Sunt două miciuni penibile. La meciul cu Belarus nu am fost", a spus Prunea.

Discursul oficialului FRF a devenit apoi din ce în ce mai dur iar tonul tot mai ridicat: "Nu ţi-e ruşine, domnule, să arunci cu mizerie? Eşti om bătrân, nu ţi-e ruşine? Du-te la balamuc că nu eşti sănătos la cap. O să dovedesc cu documente că nu am fost în Belarus". Dumitru Dragomir i-a propus apoi lui Florin Prunea ca acela dintre ei care se va dovedi că nu a spus adevărul să plece din FRF, iar fostul internaţional a replicat: "Pleci tu din fotbal şi vei ajunge la puşcărie. Du-te la puşcărie, nu ţi-e ruşine?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici