Dragomir: Raluca Olaru are potenţial să intre în primele 20 de jucătoare ale lumii

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat, miercuri, că Raluca Ioana Olaru, calificată în turul al doilea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, are potenţial pentru a ajunge în primele 20 jucătoare ale lumii.

35 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Raluca Olaru are potenţial să intre în primele 20 de jucătoare ale lumii

Dragomir: Raluca Olaru are potenţial să intre în primele 20 de jucătoare ale lumii (Imagine: Mediafax Foto)

"Sorana poate ajunge în primele 10 jucătoare din lume foarte curând. În tenis nu se poate spune o dată exactă când vei ajunge acolo unde meriţi în cariera ta, însă este un sport care se joacă în fiecare săptămână. Atunci ai o şansă foarte mare şi dacă ştii să te concentrezi şi ştii ce îţi doreşti poţi demonstra că meriţi să fii printre cei mai buni. Sorana merită să fie în primele 10 din lume şi are potenţialul să ajungă acolo în vârf. Ea este un pariu al meu, pentru că are acest pachet incredibil care o poate duce acolo. La fel este şi Raluca Olaru, poate nu chiar la acelaşi nivel, însă este capabilă să ajungă în primele 20 de jucătoare la jumătatea anului viitor", a spus Ruxandra Dragomir.

Preşedintele FRT a afirmat că le va ţine pumnii Soranei Cârstea şi Ralucăi Olaru în partidele pe care pe care le vor susţine astăzi în turul al doilea al turneului de la Wimbledon.

"Sorana Cârstea şi Raluca Olaru au ajuns în turul al doilea şi le ţin pumnii, pentru că au meciuri grele astăzi. Nu se poate spune că este meciul vieţii lor, însă este un turneu foarte important şi sunt convinsă că ele îşi doresc foarte mult să câştige încă un meci sau două la Wimbledon sau poate chiar mai mult. Am vorbit cu ele numai prin mesaje pe telefon, pentru că nu vreau să le deranjez. La fel fac şi cu băieţii şi mă bucur că avem o comunicare foarte bună", a adăugat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici