Dragomir: S-a făcut dreptate

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că s-a făcut dreptate, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a decis să înapoize echipei FC Timişoara cele şase puncte cu care fusese penalizată.

14 afișări
Imaginea articolului Dragomir: S-a făcut dreptate

Dragomir: S-a făcut dreptate (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a făcut dreptate. Era normal să se întâmple aşa. Nu e nicio surpriză, eu de o lună tot spun că Timişoara o să îşi primească punctele înapoi. E normal să şi le primească pentru că punctele alea au fost câştigate pe teren, nu în altă parte", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a afirmat că îi pare rău pentru Dinamo, care nu va mai juca în Liga Campionilor, ci în Liga Europa. "Îmi pare rău pentru cei de la Dinamo. După ce au pierdut titlul, acum nici măcar în preliminariile Ligii Campionilor nu mai pot juca. Ăsta este fotbalul. Ce poţi să mai zici, pentru că cele şase puncte ale Timişoarei au fost câştigate corect", a precizat oficialul LPF.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că FC Timişoara va primi înapoi cele şase puncte cu care fusese penalizată, iar echipa bănăţeană va putea astfel participa în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, trecând pe locul doi în clasamentul Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici