Dragomir: Să ţii rezervă un fundaş ca Goian este o nedreptate extraordinară

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri seară, la o emisiune televizată, că a fost "o nedreptate extraordinară" ca fundaşul Stelei, Dorin Goian, să fie rezervă la meciul cu FC Vaslui şi consideră că antrenorul Marius Lăcătuş nu este vinovat pentru rezultat şi pentru transferuri.

20 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Să ţii rezervă un fundaş ca Goian este o nedreptate extraordinară

Dragomir: Să ţii rezervă un fundaş ca Goian este o nedreptate extraordinară (Imagine: Mediafax Foto)

"M-au dezamăgit foarte tare străinii de la Steaua, nu fac cât Aliuţă. Nicoliţă a fost cel mai bun în prima repriză. Să ai un fundaş ca Goian şi să-l ţii rezervă este o nedreptate extraordinară. E de felicitat Rădoi pentru jocul dârz, Szekely când va fi ordonat va fi foarte bun. Lăcătuş n-are nicio vină, nu el aduce jucători", a spus Dragomir la GSP TV.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a apreciat că Steaua îşi va reveni pe parcurs după eşecul din prima etapă a Ligii I, scor 0-1, în deplasare, cu FC Vaslui: "Steaua îşi poate reveni, abia a început campionatul. E un duş rece, au avut ghinionul să joace cu o echipă bine pregătită. Steaua a pierdut pe o greşeală de portar".

Echipa Steaua a început sezonul 2008/2009 al Ligii I cu o înfrângere, jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş fiind învinşi, miercuri, în deplasare de formaţia FC Vaslui, scor 0-1, în prima etapă a campionatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici