Dragomir: Sunt dezamăgit de Euro 2012, România e mai bună ca multe naţionale de acolo

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este dezamăgit de turneul final al Campionatului European, precizând că echipa naţională a României este mai valoroasă decât multe selecţionate calificare la această competiţie.

151 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Sunt dezamăgit de Euro 2012, România e mai bună ca multe naţionale de acolo

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deşi are bilete la semifinalele Euro 2012, oficialul LPF a renunţat să mai meargă, precizând că se va afla în tribună doar la finală.

"Campionatul European e destul de slab, au fost doar vreo două-trei jocuri bune, iar ca jucători în afară de Ronaldo, Pirlo şi încă vreo doi-trei n-a spart nimeni plafonul, aşa că sunt puţin dezamăgit. Eu am bilete şi la semifinale, dar o nu o să mă mai duc, o să merg doar la finală. E păcat că nu ne-am calificat, pentru că naţionala noastră e mai bună ca multe de acolo. E un turneu final puţin spectaculos. Noi meritam să fim acolo când te uiţi ce meciuri sunt", a declarat, miercuri, preşedintele LPF.

Eliminarea din faza grupelor a Olandei, adversara României din preliminariile CM 2014, nu este văzută ca un avantaj de Dumitru Dragomir. "Olanda nu m-a surprins că a ieşit, dar acum e ca un animal rănit, va fi foarte periculoasă pentru noi în preliminarii. E mai rău aşa. Era bine să fi luat ei campionatul. Dar aşa, ne va fi foarte greu", a precizat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici