Dragomir: Ţălnar nu are el aspect comercial, dar e antrenor

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că îi place echipa construită la Dinamo de Cornel Ţălnar, antrenor pe care îl apreciază foarte mult, chiar dacă "nu are aspect comercial".

158 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Ţălnar nu are el aspect comercial, dar e antrenor

Dragomir: Ţălnar nu are el aspect comercial, dar e antrenor (Imagine: Catalin Lutu / MediafaxFoto)

"Îmi place Dinamo, e o echipă tânără cu excepţia lui Dănciulescu şi a lui Cătălin Munteanu. În afară de asta, Ţălnar nu are el aspect comercial, dar e antrenor. Stă de dimineaţa până seara pe teren. Ăştia se caută acum, nu manechini. Eu am mare încredere în Ţălnar", a afirmat Dragomir.

În altă ordine de idei, Dumitru Dragomir susţine că în dosarul transferurilor "ceva este în neregulă" atâta timp cât prima instanţă i-a achitat pe cei oameni de fotbal, iar a doua i-a găsit vinovaţi. "Prima instanţă i-a găsit nevinovaţi, a doua i-a găsit vinovaţi. Păi cine are dreptate? Înseamnă că ceva e în neregulă. Când ai o condamnare de cinci ani cum are George Copos, şi vârsta lui de 60 de ani... Nu există om tare pe pământ. Când la 60 de ani ai o condamnare de cinci ani păi mai eşti om? Te gândeşti că s-ar putea să nici nu te mai întorci de acolo. Viaţa e foarte aspră acolo. Şi când te gândeşti că poate nici nu sunt vinovaţi. Pentru că ei toţi se cred nevinovaţi. Ei au adus bani în România, nu au fugit cu ei ca alţii. Iar pe ăia de au fugit cu banii din ţară nu îi ia nimeni la întrebări, rămân proştii care plătesc taxe. Iar şmecherii duc banii afară. Asta este", a precizat preşedintele LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici