Drăgulescu şi Tămîrjan, la Cupa Elveţiei şi Memorialul Arthur Gender

Gimnaştii Marian Drăgulescu şi Anamaria Tămîrjan vor concura la Swiss Cup, la Zurich, în 1 noiembrie, iar cu patru zile mai devreme, la cea de-a 26-a ediţie a Memorialului Arthur Gender, de la Morges, tot în Elveţia.

13 afișări
Imaginea articolului Drăgulescu şi Tămîrjan, la Cupa Elveţiei şi Memorialul Arthur Gender

Drăgulescu şi Tămîrjan, la Cupa Elveţiei şi Memorialul Arthur Gender (Montaj foto)

În timp ce Anamaria Tămîrjan este debutantă la Swiss Cup, Marian Drăgulescu va înregistra a treia participare, după ce s-a impus la ediţiile din 2001 şi 2003.

Conform anunţului organizatorilor, gimnaştii care vor lua startul la competiţia din 1 noiembrie sunt următorii:

Elveţia 1: Ariella Kaeslin-Niki Boschenstein;

Elveţia 2: Linda Stampfli-Daniel Groves;

China: He Ning-Fuliang Liang;

Germania: Kim Bui-Matthias Fahrig;

Franţa: Pauline Morel-Cyril Tommasone;

Italia: Serena Licchetta-Enrico Pozzo;

Canada: Cynthia Lemieux-Guillemette-Casey Sandy;

Olanda: Mayra Kroonen-Jeffrey Wammes;

România: Anamaria Tămîrjan-Marian Drăgulescu;

Rusia: Xenia Afanasyeva-Sergei Chorochordin;

Ucraina: Jana Demjantschyk-Mykola Kuxenkow.

Echipa Braziliei a anulat participarea.

Desfăşurarea Cupei Elveţiei presupune un traseu de calificare din preliminarii, în semifinale şi finale, care vor stabili naţiunea câştigătoare, gimnaştii din fiecare echipă fiind obligaţi să evolueze unul după altul. În finală se vor califica patru "cupluri" de gimnaşti, care vor începe concursul de la zero.

În 28 octombrie, Anamaria Tămîrjan şi Marian Drăgulescu vor lua startul la Memorialul Arthur Gender, la Morges. Dublul campion mondial la sol şi sărituri, la CM de la Londra, îl va înlocui pe gimnastul Adrian Bucur, care a suferit o accidentare şi a fost nevoit să decline invitaţia. La cea de-a 26-a ediţie a Memorialului Arthur Gender vor participa gimnaşti din Elveţia, Franţa, Germania, China, Rusia, România, Ucraina, Bulgaria, Canada, Italia şi Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici