Drăguş şi Maxim, artizanii revenirii lui Gaziantep în remiza cu Sivaspor

  • Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, a remizat duminică, în deplasare cu Sivasspor, într-un meci din runda 21 a campionatului Turciei.
  • Elevii lui Şumudică au revenit de la 2-0, şi au egalat 2-2, primul gol fiind marcat de Drăguş, din pasa lui Maxim.
  • Deian Sorescu a debutat la Gaziantep.
208 afișări
Imaginea articolului Drăguş şi Maxim, artizanii revenirii lui Gaziantep în remiza cu Sivaspor

Gazdele au condus cu 2-0 după primul sfert de oră, după două penalty-uri transformate de atacantul albanez Rey Manaj. Denis Drăguş a dat startul revenirii, în minutul 29, când a fructificat pasa lui Alexandru Maxim.

Maxim a fost eliminat în minutul 81, în urma cumulului de cartonaşe galbene, primul fiind primit cu 12 minute mai devreme.

Golul egalizator a fost marcat tot în prima repriză, în minutul 41, de fundaşul senegalez Papy Djilobodji.

Deian Sorescu, recent transferat în Turcia, a fost titular în echipa lui Şumudică.

Gaziantep se află pe locul 14, după 21 de etape, însă e doar la un punct distanţă de locurile de retrogradare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici