Dramă în familia lui Emiliano Sala. După dispariţia tragică a fotbalistului, a murit şi tatăl său

Horacio Sala (58 de ani), tatăl lui Emiliano Sala, a suferit un infarct şi a decedat, vineri dimineaţă, în Argentina, la aproximativ trei luni după ce fiul său, fost fotbalist la Nantes, a încetat din viaţă.

2820 afișări
Imaginea articolului Dramă în familia lui Emiliano Sala. După dispariţia tragică a fotbalistului, a murit şi tatăl său

Dramă în familia lui Emiliano Sala. După dispariţia tragică a forbalistului, a murit şi tatăl său

Informaţiile au fost confirmate de un politician local, care a stat de vorbă cu soţia lui Horacio Sala: "Anul 2019 nu se mai opreşte din veşti proaste în oraşul ăsta. La 5 dimineaţa, soţia lui m-a sunat şi era foarte supărată. Doctorii au fost acasă la el, dar era deja mort", a declarat acesta, potrivit The Independent.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un avion la bordul căruia se afla Emiliano Sala (28 de ani), proaspăt transferat de la Nantes, la Cardiff, a dispărut de pe radar în zona Canalului Mânecii. Pe 8 februarie, autorităţile franceze au recuperat trupul argentinianului de pe epava avionului: "Era foarte fericit că va ajunge la un club mai mare, juca bine, iar apoi au venit veştile astea. Nu sunt cuvinte să descrie ceea ce simt", au fost cuvintele lui Horacio Sala, fost şofer de TIR, după ce a aflat vestea legată de fiul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici