Dramatism la Cupa Africii de fotbal. Portarul Africii de Sud a apărat patru lovituri de la 11 metri

Căpitanul Ronwen Williams a apărat patru penaltiuri şi a ajutat Africa de Sud să ajungă în semifinalele Cupei Africii a Naţiunilor 2023. Formaţia sa a eliminat Capul Verde. Turneul final se desfăşoară în Coasta de Fildeş.

1104 afișări
Imaginea articolului Dramatism la Cupa Africii de fotbal. Portarul Africii de Sud a apărat patru lovituri de la 11 metri

Dramatism la Cupa Africii de fotbal. Portarul Africii de Sud a apărat patru lovituri de la 11 metri

La finalul timpului regulamentar şi al prelungirilor, scorul partidei Africa de Sus-Capul Verde a fost 0-0.

Portarul sud-african Ronwen Williams a apărat patru penaltiuri din cele cinci executate de adversari. În schimb, portarul naţionalei Capul Verde a apărat doar două lovituri şi echipa sa a fost eliminată de la turneul final.

În semifinale, Africa de Sud va întâlni Nigeria care a trecut în sferturi de Angola.

În cea de a doua semifinală se vor confrunta Coasta de Fildeş şi Congo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici