Drogba a acceptat acuzaţia FA de comportament violent

Atacantul echipei Chelsea Londra, Didier Drogba, a acceptat, luni, acuzaţiile de "comportament violent" ale Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), după ce a aruncat cu o monedă către suporterii formaţiei Burnley, la 12 noiembrie, în timpul unui meci din Cupa Ligii Angliei.

11 afișări
Imaginea articolului Drogba a acceptat acuzaţia FA de comportament violent

Drogba a acceptat acuzaţia FA de comportament violent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comisia de Disciplină a FA va da un verdict în acest caz marţi, după ce Drogba a fost prezent la audieri luni seară.

După ce a deschis scorul pentru Chelsea în minutul 27 al meciului din optimile Cupei Ligii Angliei, împotriva echipei Burnley, Drogba a sărbătorit reuşita, moment în care au fost aruncate în el diverse lucruri, atacantul ripostând prin aruncarea înapoi în tribune a unei monede.

Gestul internaţionalului ivorian a fost unanim condamnat în Anglia şi, deşi nu au fost primite rapoarte precum vreun spectator al partidei a fost rănit, poliţia a început o investigaţie în privinţa incidentului. Clubul Chelsea Londra a calificat ca impardonabil gestul atacantului Didier Drogba.

În 2002, fundaşul echipei Liverpool Jamie Carragher a primit cartonaş roşu într-un meci de Cupă împotriva celor de la Arsenal după ce a aruncat cu o monedă în spectatori. Carragher a primit o suspendare de trei meciuri. Fundaşul a fost interogat şi de poliţie, dar nu s-au luat şi alte măsuri. Carragher a fost amendat de club şi avertizat în privinţa conduitei lui viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici