Duckadam în lacrimi după Sevilla! I-a rupt Ceauşescu mâna şi l-a forţat să se retragă?

The Guardian scrie despre drama trăită de actualul preşedinte al Stelei după finala istorică de la Sevilla în care a apărat 4 penaltiuri şi a adus în Ghencea cel mai important trofeu european la nivel de cluburi.

39 afișări
Imaginea articolului Duckadam în lacrimi după Sevilla! I-a rupt Ceauşescu mâna şi l-a forţat să se retragă?

Duckadam în lacrimi după Sevilla! I-a rupt Ceauşescu mâna şi l-a forţat să se retragă? (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Pagina online a cotidianului londonez caută răspunsuri pentru retragerea eroului Stelei din activitatea profesionistă la doar 27 de ani şi insistă asupra conflictului pe care acesta l-ar fi avut cu fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu, Valentin.

Jurnalistul Jonathan Wilson, expert Guardian în fotbalul din estul Europei şi autor al mai multor volume în care tratează relaţia dintre autorităţi şi sport în fostul bloc comunist, comentează pe larg cazul Duckadam.

Citeşte mai multe despre retragerea lui Duckadam din activitate pe www.sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici