Dulca: Prefer să jucăm mai puţin spectaculos şi să câştigăm

Antrenorul echipei FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, la finalul partidei câştigate, miercuri, scor 2-1, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, într-un meci restanţă din Liga I, că preferă ca elevii săi să joace mai puţin spectaculos şi să câştige.

11 afișări
Imaginea articolului Dulca: Prefer să jucăm mai puţin spectaculos şi să câştigăm

Dulca: Prefer să jucăm mai puţin spectaculos şi să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o partidă grea pentru noi, ţinând cont că am venit după trei meciuri foarte grele. Sunt puţin dezamăgit de modul în care trătăm unele faze. Pe viitor, nu mai sunt permise astfel de greşeli, mai ales dintre cele făcute în repriza secundă. Sunt supărat, pentru că am ratat foarte mult, am avut două bare şi alte trei-patu ocazii mari de gol", a spus antrenorul echipei FC Vaslui.

"Prefer să jucăm mai puţin spectaculos şi să câştigăm, decât să jucăm bine şi să pierdem. 2-0 este cel mai periculos rezultat şi, probabil, în subconştient, jucătorii s-au mulţumit cu puţin. Nu apucăm să ne bucurăm de nicio victorie, pentru că, peste trei zile, întâlnim o echipă bună, FC Braşov. De fapt, nu mai sunt echipe bune şi slabe în actuala ediţie, ceea ce s-a văzut încă din startul campionatului", a declarat Dulca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici