Dulgheru şi Bara, eliminate în calificările turneului din Dubai. Monica Niculescu merge mai departe

După ce s-a calificat cu România în semifinalele Fed Cup, Monica Niculescu (106 WTA) a debutat în calificările turneului WTA de la Dubai şi s-a impus în faţa jucătoarei Ankita Raina (164 WTA).

104 afișări
Imaginea articolului Dulgheru şi Bara, eliminate în calificările turneului din Dubai. Monica Niculescu merge mai departe

Dulgheru şi Bara, eliminate în calificările turneului din Dubai. Monica Niculescu merge mai departe

Niculescu s-a impus după o oră şi 12 minute în faţa jucătoarei din India, câştigând identic ambele seturi, scor 6-1, 6-1. Pentru a accede pe tabloul principal, românca trebuie să treacă şi de Zarina Diyas (96 WTA). Partida dintre cele două este programată sâmbătă dimineaţă.

În calificările turneului din Emiratele Arabe Unite au mai luat startul alte două românce, Alexandra Dulgheru şi Irina Bara, însă ambele au fost eliminate.

Dulgheru (163 WTA) a pierdut în două seturi în faţa americancei Jennifer Brady (119 WTA), scor 2-6, 5-7, în timp ce jocul Irinei Bara (176 WTA) contra chinezoaicei Lin Zhu (108 WTA), a avut set decisiv. Românca şi-a adjudecat primul set, scor 7-5, însă le-a pierdut pe următoarele două: 0-6, 5-7.

Turneul de tip Premier 5 de la Dubai se va disputa în perioada 17-23 februarie şi va oferi premii totale în valoare de 2.828.000 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici