Dumitrescu: Situaţia mea de la Steaua este ca cea din anii 80; Florin Halagian a transferat jucători, iar Emeric Ienei a câştigat Cupa Campionilor

Dumitrescu este de părere că situaţia sa de la Steaua se compară cu cea din anii 80, când Florin Halagian a transferat jucători, iar Emeric Ienei reuşea câştigarea Cupei Campionilor Europeni cu aceeaşi formaţie. "În momentul de faţă am preluat echipa. Au fost aduşi 14 jucători, iar toţi sunt foarte importanţi pentru mine.

41 afișări
Imaginea articolului Dumitrescu: Situaţia mea de la Steaua este ca cea din anii 80; Florin Halagian a transferat jucători, iar Emeric Ienei a câştigat Cupa Campionilor

Dumitrescu: Situaţia mea de la Steaua se compară cu cea din anii 80; Florin Halagian a transferat jucători, iar Emeric Ienei reuşea câştigarea Cupei Campionilor Europeni (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Tehnicianul stelist a afirmat că îl respectă foarte mult pe fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, şi că nu îi va răspunde indiferent ce va declara acesta despre el. "Îl respect foarte mult pe domnul Ienei. Ce a realizat în fotbal este inimaginabil. Îl respect pe domnul Ienei indiferent de ce va declara despre mine şi am observat că este curtat să dea declaraţii despre Ilie Dumitrescu, poate declara orice", a subliniat Dumitrescu.

Dumitrescu este de părere că situaţia sa de la Steaua se compară cu cea din anii 80, când Florin Halagian a transferat jucători, iar Emeric Ienei reuşea câştigarea Cupei Campionilor Europeni cu aceeaşi formaţie. "În momentul de faţă am preluat echipa. Au fost aduşi 14 jucători, iar toţi sunt foarte importanţi pentru mine. Aşa putem spune că domnul Halagian a făcut selecţia, iar domnul Emeric Ienei a câştigat Cupa Campionilor. Ce ar trebui să spunem acum, că domnul Halagian a câştigat Cupa Campionilor? Eu nu pot să cred asta. Domnul Halagian a fost important în selecţie, dar tactica, ideile de joc le-a transmis Emeric Ienei", a precizat Ilie Dumitrescu.

Tehnicianul stelist s-a arătat bucuros de mesajele de mulţumire primite din partea fanilor Stelei. "Ca performanţe e distanţă mare între Steaua de azi şi cea din 1986. Se poate observa o schimbare de exprimare. Am reşit să subordonăm orice adversar cu mici excepţii la începutul reprizelor secunde la meciurile cu Victoria Brăneşti şi Grasshoper Zurich. Am primit foarte multe mesaje de la suporteri, care mi-au mulţumit că au revăzut Steaua din trecut", a adăugat Dumitrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici