Dumitriu: O parte dintre jucători au evoluat cu frâna de mână trasă

Tehnicianul Dumitru Dumitriu a declarat, duminică, după remiza cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, că formaţia Poli Iaşi ar fi putut câştiga acest meci, dar jucătorii nu au avut liniştea necesară şi unii au evoluat "cu frâna de mână trasă".

19 afișări
Imaginea articolului Dumitriu: O parte dintre jucători au evoluat cu frâna de mână trasă

Dumitriu: O parte dintre jucători au evoluat cu frâna de mână trasă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"În alte condiţii, adică având 35-40 de puncte, poate un egal cu Oţelul ar fi fost firesc, însă în condiţiile actuale acest rezultat ne îngreunează şi mai mult situaţia. Suntem într-o situaţie delicată şi cred că trebuie să facem eforturi duble pentru a ieşi din subsolul clasamentului. O parte dintre jucătrorii mei au evoluat astăzi cu frâna de mână trasă şi un înţeleg de ce. Puteam câştiga acest meci, dar jucătorii mei nu au avut liniştea necesară", a spus Dumitriu.

Dumitru Dumitriu a fost numit, joi, la conducerea tehnică a echipei ieşene.

"Când am venit la Iaşi, i-am găsit pe jucători debusolaţi pentru că până acum câteva etape nici nu se punea problema ca Iaşiul să retrogradeze. Au fost câteva meciuri în care au luat goluri în minutul 90 şi s-a ajuns în situaţia de acum. Această echipă nu are ce căuta în Liga a II-a, v-o spune unul care cunoaşte farte bine valoarea ligii secunde. Voi lua nişte măsuri de aşa manieră încât jucătorii să joace pe postul care trebuie şi să se comporte ca o adevărată echipă", a precizat Dumitriu.

Politehnica Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat duminică, pe teren propriu, împotriva echipei Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici