Dumitru Dragomir: Am fost praf. Naţionala mare trebuie să i-o dăm pe mână lui Mirel Rădoi

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a precizat ce schimbări ar trebui să se facă la echipa naţională, pentru a ieşi din impas. Primii pe listă sunt Mirel Rădoi, selecţionerul echipei de tineret a României, şi "tricolorii mici".

1077 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Am fost praf. Naţionala mare trebuie să i-o dăm pe mână lui Mirel Rădoi

Dumitru Dragomir: Am fost praf. Naţionala mare trebuie să i-o dăm pe mână lui Mirel Rădoi

"Am fot praf de tot în prima repriză. Nu l-am văzut pe Deac să joace aşa de prost niciodată. Eu v-am spus că nu avem valoare să trecem de Suedia. Poate că dacă îl aveam pe teren pe Gică Hagi şi pe cei din generaţia lui ne calificam la Campionatul European, dar cu ce avem acum în echipă să zicem mersi că am scapat aşa ieftin. Dacă Suedia îşi punea mintea cu noi, ne umplea poarta.

Trebuie să mai aducem încă vreo trei jucători de la tineret, iar eu zic că naţionala mare trebuie să i-o dăm pe mână lui Mirel Radoi. Îl avem şi pe copilul ăla Mihăilă. Este bine să fie promovat cât mai repede, deoarece copiii au valoare. Îl avem şi pe Radu. Dacă vom juca aşa la baraj, atunci vă spun sincer că nu avem nicio şansă. Acolo nu vom întâlni echipe ca Feroe sau Malta", a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Echipa naţională a României a ratat şansa calificării la Campionatul European din 2020, după ce vineri seară, 15 noiembrie, a pierdut, pe teren propriu, în faţa Suediei, scor 0-2. Pentru prima reprezentativă urmează ultimul meci din aceste preliminari, la Madrid, cu Spania, luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici