Dumitru Dragomir: Andrei Ivan s-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă

Dumitru Dragomir (72 de ani) consideră că transferul de trei milioane de euro, la Krasnodar, a fost marele pas în spate făcut de Andrei Ivan (21 de ani).

244 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Andrei Ivan s-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă

Dumitru Dragomir: Andrei Ivan s-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă

Pentru fostul şef al LPF, drumul în fotbal al olteanului ar fi trebuit să fie altul, cu o "rampă de lansare" înainte de pasul spre fotbalul mare din Europa.

Împrumutat de ruşi la Rapid Viena, Ivan a intrat pe finalul meciului cu FCSB şi e anunţat titular pentru returul de la Bucureşti, în absenţa lui Berisha, dar evoluţia sa nu l-a impresionat pe Dumitru Dragomir. Acum, "Corleone" se teme că fostul internaţional va avea soarta altor tineri fotbalişti care au plecat devreme în Europa şi nu au reuşit să se adapteze: "S-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă. Are calităţi, dar stagnează de doi ani de zile. Convingerea mea e că a fost împins, a fost vândut pe bani mulţi", a spus Dragomir, pentru ProSport.

Aflat în căutarea unui sezon care să-i permită să spere fie la un transfer definitiv la Rapid Viena, fie la o altă mutare în Europa, Ivan primeşte din partea lui Dragomir motivul pentru care nu şi-a atins, încă, potenţialul arătat în Oltenia: "Ciorbele reîncălzite sunt bune dacă sunt piperate. Altfel, nu! Trebuia să joace la o echipă mai mică doi ani şi, apoi, spărgea tot", a mai punctat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici