Dumitru Dragomir: Avem echipe bune, am spus că se vor califica toate

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi seară, după accederea formaţiilor Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti în play-off-ul Ligii Europa, că avem echipe bune în România şi a reamintit faptul că el a spus dinaintea jocurilor că toate se vor califica.

215 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Avem echipe bune, am spus că se vor califica toate

Dumitru Dragomir: Avem echipe bune, am spus că se vor califica toate

"Avem echipe bune. Am spus că se vor califica toate, pentru că îmi dau seama că sunt cinci, şase echipe în România destul de bune, iar dacă aţi face o selecţie din toate, fac pariu pe cât vreţi că ajung în semifinalele Ligii Campionilor. Dacă iau de la Astra un singur jucător şi doi de la Petrolul şi îi pun la Steaua, ajung în semifinalele Ligii Campionilor. Din punct de vedere economic suntem la nivelul Diviziei C. Această criză economică persistentă s-a răsfrânt direct la nivelul fotbalului", a spus Dragomir la DigiSport.

Preşedintele LPF consideră că Grozav este un jucător de viitor: "E extraordinar că Petrolul s-a calificat cu un om mai puţin. Sunt câţiva tineri foarte talentaţi în România, printre care şi Grozav. El e un tip ciudat, delăsător, dar dacă are cine să-l motiveze, poate să ajungă fotbalist mare, pentru că are calităţi, viteză, ştiinţa jocului. Este un jucător de viitor".

Întrebat ce părere are despre propunerea preşedintelui FRF, Mircea Sandu, ca actuala ediţie a Ligii I să aibă 20 de echipe, Dragomir a răspuns: "Propunerea domnului preşedinte este binevenită şi o îmbrăţişăm şi noi, numai că ciberneticienii şi matematicienii şi cu cei de la FRF şi LPF nu au putut să scoată un ţintar viabil şi stăm şi o să continuăm şi mâine. Dacă cineva îmi dă din etapa a patra, fără să se rejoace primele jocuri, un sistem viabil, îi dau o primă foarte mare. Dacă Comitetul Executiv va vota asta, sistemul este foarte valabil".

Cele patru reprezentante ale României în această ediţie a cupelor europene s-au calificat toate în play-off-urile competiţiilor, Steaua urmând să fie cap de serie la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor, în timp ce Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti vor fi, cel mai probabil, în cea de-a doua urnă valorică a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici