Dumitru Dumitriu: Trebuie să arătăm că merităm să rămânem în Liga I

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat că a venit momentul în care jucătorii săi trebuie să demonstreze că merită să joace în Liga I şi sezonul viitor.

15 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dumitriu: Trebuie să arătăm că merităm să rămânem în Liga I

Dumitru Dumitriu: Trebuie să arătăm că merităm să rămânem în Liga I (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu mai spun că este un meci foarte important sau că este o finală pentru a nu pune presiune pe jucători. Tratăm partida cu FC Braşov ca pe un joc obişnuit, dar trebuie să arătăm că merităm să rămânem în Liga I. Ne dorim din tot sufletul acest lucru şi tocmai de aceea nu cred că jucătorii mei au motive să dea randament maxim. Chiar nu mai avem ce pierde şi nu mai avem de ce evolua cu teamă. Este momentul să ne autodepăşim", a spus Dumitriu.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că nu se teme de FC Braşov, deşi această echipă s-a impus etapa trecută de o manieră categorică în faţa formaţiei Gloria Bistriţa.

"Am urmărit foarte atent partida dintre FC Braşov şi Gloria Bistriţa pentru că sunt următoarele adversare. Sincer, nu mă tem de Braşov, chiar dacă au bătut cu 6-0. Să nu uităm că până în minutul 55 am văzut destule desincronizări în jocul Braşovului, care, cred eu, pot fi speculate. La fel, la 1-0, bistriţenii au ratat o mare ocazie. Dacă ar fi marcat, cred că altfel se juca la 1-1. Oricum, întâlnim o echipă bine structurată, cu un joc combinativ, cu jucători valoroşi în toate compartimentele. Sper că întâlnind o echipă care nu doar se apară vom arăta şi noi că ştim fotbal".

Partida Poli Iaşi - FC Braşov, din etapa a XXXII-a a Ligii I, se va disputa marţi, 11 mai, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici