Dunărea Galaţi, exclusă din toate competiţiile de către Comisia de disciplină şi etică

Comisia de disciplină şi etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, în şedinţa de miercuri, excluderea echipei FCM Dunărea Galaţi din toate competiţiile organizate sub egida federaţiei, informează site-ul oficial al forului de la Casa Fotbalului.

134 afișări
Imaginea articolului Dunărea Galaţi, exclusă din toate competiţiile de către Comisia de disciplină şi etică

Dunărea Galaţi, exclusă din toate competiţiile de către Comisia de disciplină şi etică (Imagine: Mediafax Foto)

"În baza art. 24 lit. C al. 1 pct. c din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, se sancţionează FCM Dunărea Galaţi cu excluderea din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligaţiilor financiare în termenul regulamentar faţă de creditorii Daniel Sorin Cucu, Cornel Baftoi şi Bogdan Olaru", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

Totodată, membrii comisiei au decis sancţionarea grupării AFC Delta Tulcea, care activează în Liga a III-a, seria a II-a, cu penalizare de două puncte: "În baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, se sancţionează AFC Delta Tulcea cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 06 noiembrie 2014 - 20 noiembrie 2014. Comisia a acordat termen în data de 10 decembrie 2014, ora 14.30, dată la care clubul să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Cristian Coconaşu pentru a evita în continuare depunctarea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici