După Simona Halep, şi Irina Begu părăseşte turneul de tenis de la Doha

După ce în urmă cu 11 zile o învingea pe Petra Kvitova (21 WTA), la turneul de tenis de la Sankt Petersburg, Irina Begu (55 WTA) s-a văzut eliminată de sportiva cehă în primul tur al competiţiei WTA 1000 de la Doha, din Emiratele Arabe Unite.

416 afișări
Imaginea articolului După Simona Halep, şi Irina Begu părăseşte turneul de tenis de la Doha

De data aceasta, Irina Begu a fost departe de parformanţa din Rusia, fiind învinsă de Kvitova în două seturi, cu un categoric 6-3, 6-1, după doar 55 de minute de joc.

Cele două seturi au fost aproape identice, Begu cedând serviciu de câte două ori, pentru ca Kvitova să conducă cu 4-0. Begu a reuşit apoi 3 game-uri în primul set, cu un rebreak, însă în setul secund a reuşit abia 9 puncte câştigătoare, luând un singur game.

Kvitova s-a impus în mai puţin de o oră şi duce astfel scorul întâlnirilor directe la 6-1.

Pentru prezenţa în primul tur la Doha, Irina Begu primeşte 10.820 de dolari şi 1 punct WTA.

La Doha se mai află în competiţie Jaqueline Cristian, care o întâlneşte luni, în primul tur, pe pe kazaka Elena Rybakina (16 WTA), dar şi Sorana Cîrstea, care s-a calificat în turul secund, unde se confruntă tot luni cu Garbine Muguruza, favorita numărul 5 a turneului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici