Dusan Uhrin jr: Cele mai importante meciuri vor fi cele cu Oţelul şi Vaslui

Antrenorul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin jr, a declarat, sâmbătă, după remiza din partida cu FCM Târgu Mureş, scor 0-0, că cele mai importante meciuri ale finalului de sezon vor fi cele cu Oţelul Galaţi şi FC Vaslui, contracandidatele la câştigarea titlului.

22 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin jr: Cele mai importante meciuri vor fi cele cu Oţelul şi Vaslui

Dusan Uhrin jr: Cele mai importante meciuri vor fi cele cu Oţelul şi Vaslui (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"E păcat că nu am reuşit să câştigăm, dar trebuie să mergem mai departe. Adversarul de azi a jucat foarte retras şi nu am reuşit să marcăm. Noi trebuie să mergem mai departe, e aceeaşi distanţă faţă de adversari. Cele mai importante meciuri, probabil, vor fi cele cu Oţelul şi Vaslui, dar trebuie să mai facem multe puncte până atunci. Toţi suntem vinovaţi pentru acest semieşec, fotbalul este un sport de echipă. Nu cred că există un blocaj psihic", a spus Uhrin.

Tehnicianul bănăţenilor consideră c formaţia sa a făcut tot ce a putut pentru a câştiga acest meci: "Am făcut tot ce am putut pentru a câştiga acest meci, dar din păcate nu am reuşit să străpungem apărarea adversă, mai ales în a doua repriză, iar când am reuşit nu am fost precişi. Nu am reuşit nici din penalti, dar mergem mai departe, ştiam că va fi greu. Zicu a dat până acum patru goluri din penalti, ce poţi să-i spui decât să treacă peste asta şi să fie pregătit pentru următorul meci, peste trei zile".

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FCM Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici