Dusan Uhrin: Şansele noastre de calificare sunt de 30 la sută

Antrenorul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin, a declarat, marţi, că şansele grupării bănăţene de a trece de Partizan Belgrad şi de a se califica în grupele Cupei UEFA sunt de 30 la sută.

15 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin: Şansele noastre de calificare sunt de 30 la sută

Dusan Uhrin: Şansele noastre de calificare sunt de 30 la sută (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştim care sunt calculele, trebuie să dăm minimum două goluri.Vom vedea situaţia care va fi. Ştim despre Partizan că este o echipă cu experienţă, că are jucători foarte buni. Ne aşteaptă un meci foarte greu, însă, după mine, şansele sunt de 30 la sută şi trebuie să luptăm pentru aceste şanse. Nu este obligatoriu să marcăm repede pentru că nouă ne trebuie două goluri, iar dacă le vom da în minutul 90 pe amândouă vom fi foarte mulţumiţi. Oricum, vom avea o tactică diferită faţă de ceea ce am jucat până acum şi trebuie să analizez foarte bine ceea ce avem de făcut", a afirmat antrenorul formaţiei FC Timişoara.

Uhrin a mai spus că va începe partida de la Belgrad cu doi închizători, însă a precizat că mai are la dispoziţie două zile pentru a pune toată tactica la punct.

"Sigur voi folosi doi mijlocaşi defensivi. Am mai multe variante şi sunt conştient că trebuie să o găsesc pe cea mai bună, însă mai am la dispoziţie încă două zile pentru a vedea ce mai trebuie pus la punct. Nu am de unde să ştiu acum la ce să ne aşteptăm şi îmi este indiferent dacă jucăm din spate şi dăm gol sau dacă jucăm ofensiv şi dăm gol. Cheia meciului va fi să nu facem greşeli inutile pentru că de fiecare dată când am
greşit ne-a pedepsit adversarul. Au fost nişte greşeli foarte uşoare. Două lucruri noi am observat la cei de la Partizan dar cred că tactica lor este aceeaşi", a adăugat Uhrin.

Antrenorul formaţiei FC Timişoara a declarat că i-a pregătit pe jucătorii săi şi pentru o partidă cu prelungiri sau cu lovituri de departajare.

Echipa FC Timişoara va juca, joi, la Belgrad, împotriva grupării Partizan, în manşa secundă a primului tur al Cupei UEFA.

Partida va începe de la ora 20.00. În meciul tur, de la Timişoara, bănăţenii au fost învinşi cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici