E oficial! Florin Bratu nu mai e antrenorul echipei FC Dinamo Bucureşti

FC Dinamo Bucureşti a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1.

239 afișări
Imaginea articolului E oficial! Florin Bratu nu mai e antrenorul echipei FC Dinamo Bucureşti

E oficial! Florin Bratu nu mai e antrenorul echipei FC Dinamo Bucureşti

Iniţial, Florin Bratu a recunoscut că luni va parafa cu Ionuţ Negoiţă încetarea contractului care-i expira în 2020, iar la scurt timp, Dinamo a anunţat despărţirea printr-un comunicat oficial.

Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roş-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză şi două eşecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediţie de campionat.

De pregătirea echipei înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României se vor ocupa Iulian Mihăescu şi Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) şi Liviu Rusu (preparator fizic), a mai anunţat conducerea clubului.

Partida dintre Dacia Unirea Brăila şi Dinamo Bucureşti, contând pentru şaisprezecimile Cupei României, se va disputa marţi, 25 septembrie, la ora 21:30, într-o singură manşă, pe stadionul "Oţelul" din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici