Earl Lloyd, primul jucător de culoare din NBA, a încetat din viaţă

Earl Lloyd, primul jucător de culoare care a evoluat în NBA, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 86 de ani, informează nbcsports.com.

97 afișări
Imaginea articolului Earl Lloyd, primul jucător de culoare din NBA, a încetat din viaţă

Earl Lloyd, primul jucător de culoare din NBA, a încetat din viaţă (Imagine: Captură video)

Lloyd a debutat în NBA în 1950, la Washington Capitols. El a jucat în NBA timp de nouă sezoane, la Washington Capitols, Syracuse Nationals şi Detroit Pistons, înregistrând o medie de 8,4 puncte. A câştigat titlul în 1955 cu echipa Syracuse Nationals.

În 2003, Earl Lloyd a fost inclus în Hall of Fame.

Lloyd a fost şi antrenor în NBA un sezon, la Detroit Pistons (1971-1972).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici