Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Challenge Cup

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Challenge Cup.

126 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Challenge Cup

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Challenge Cup

După ce în manşa tur din sferturile de finală, echipa din Bucureşti a câştigat, cu scorul 25-19 (16-7), în faţa formaţiei din Bosnia, RK Borac, sâmbătă, 30 martie, în partida retur, s-a impus cu scorul de 29-23 (16-9) şi a obţinut un loc în Careul de aşi.

Echipa bucureşteană a dominat clar partida din Bosnia, în care nu a fost condusă niciodată, iar avantajul maxim de pe tabelă a fost de 9 goluri, 29-20. Principalii marcatori ai partidei au fost Djurdjevic 7 goluri, pentru gazde, respectiv Vrazalic 6, pentru CSM. Celelalte goluri ale bcureştenilor au fost înscrise de Chike Onyejekwe 5, Alexandro Pozzer 4, Leonardo Sampaio Santos 3, Alexander Tioumentsev 3, Ionuţ Ramba 2, Goce Georgievski 2, Bogdan Mănescu 1, Allahkaram Esteki 1, Adrian Rotaru 1, Henrique Selicani Teixeira 1.

CSM Bucureşti va întâlni în semifinale învingătoarea dintre HC Vise - HC Neva. În prima manşă a sferturilor, în deplasare, HC Neva Sankt Petersburg s-a impus în faţa belgienilor de la HC Vise cu 33-26. Returul va avea loc duminică, 31 martie, în Rusia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici