Echipa de juniori a României, locul 14 la prima participare la CM de sărituri cu schiurile

Echipa României s-a clasat pe locul 14 la prima sa participare la Campionatul Mondial de sărituri cu schiurile pentru juniori, care s-a desfăşurat, în perioada 28-30 ianuarie, în localitatea Hinterzarten (Germania).

33 afișări
Imaginea articolului Echipa de juniori a României, locul 14 la prima participare la CM de sărituri cu schiurile

Echipa de juniori a României, locul 14 la prima participare la CM de sărituri cu schiurile (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Sportivul Szilveszter Kozma a fost cel mai bine clasat dintre reprezentanţii României, locul 53, cu 85 de puncte, urmat de Remus Tudor, locul 60, cu 80,5 puncte şi Szilveszter Fülop, locul 70, cu 58,5 puncte, în timp ce al patrulea sportiv, Adrian Vornicu a fost descalificat.

Antrenorul coordonator al echipei naţionale de sărituri cu schiurile, Florin Spulber, a declarat că participarea la această competiţie sporeşte şansele sportivilor români de a obţine rezultate bune pe viitor.

"Suntem bucuroşi că am avut o echipă de patru sportivi români la această competiţie. Această participare dovedeşte că baza noastră de selecţie se dezvoltă, sporindu-ne astfel şansele de a obţine rezultate bune în competiţiile internaţionale în continuare. Hinterzarten reprezintă o experienţă foarte valoroasă pentru sportivii noştri şi cred că doar participând la astfel de concursuri puternice putem pune bazele obţinerii unor rezultate bune în viitor. Cred că rezultatul de azi este încurajator, confirmând evoluţia bună a tinerilor noştri sportivi, şi sper că vom reuşi rezultate şi mai bune în acest sezon", a precizat Spulber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici