Echipa de polo Politehnica Cluj, medaliată cu aur la Campionatul Mondial Masters din Coreea de Sud

Echipa de polo Politehnica Cluj a reuşit să câştige primul loc la Campionatul Mondial Masters din Coreea de Sud, de la Gwangju, la categoria 30+, a anunţat Total Water Polo.

199 afișări
Imaginea articolului Echipa de polo Politehnica Cluj, medaliată cu aur la Campionatul Mondial Masters din Coreea de Sud

Echipa de polo Politehnica Cluj, medaliată cu aur la Campionatul Mondial Masters din Coreea de Sud

La Campionatul Mondial Master participă echipe de polo alcătuite din jucători retraşi din activitate.

Lotul echipei a fost alcătuit din Marius Victor Câmpean, Janos Laszlo Gebefugi, Istvan Baloga, Flaviu Marian Mănucu, Mircea Constantin Mălai, Radu-Nicolae Sabău, Viorel-Adrian Sîrcă, Radu-Victor Paul, Ciprian-Stefan Ciurea, Florin-Adelin Pop Pigleşan, Călin-Marius Gheţie şi Sabin-Ciprian Ripan.

La categoria 40+, câştigătoarea a fost The Olympic Club (Statele Unite ale Americii). La 50+, învingătorii au fost ruşii de la Saint Petersburg Masters. La categoria 70+, primul loc a fost obţinut de Dusseldorfer SC 1898, din Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici