Echipa feminină a României a câştigat Mediterraneo Eventi, de la Civitavecchia

Echipa feminină a României, cu opt gimnaste în lot, printre care s-au numărat Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa, a câştigat Mediterraneo Eventi, un concurs internaţional desfăşurat la finalul săptămânii la Civitavecchia, alături de reprezentantele Italiei, Franţei, Germaniei, Cehiei şi Egiptului.

1 afișare
Imaginea articolului Echipa feminină a României a câştigat Mediterraneo Eventi, de la Civitavecchia

Echipa feminină a României a câştigat Mediterraneo Eventi, de la Civitavecchia

Preşedintele FR Gimnastică, Adrian Stoica a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, după revenirea lotului feminin în ţară că a fost un concurs util, la care gimnastele au arătat că sunt în creştere de formă. "Acesta este scopul concursurilor de verificare, iar faptul că România a câştigat pe echipe arată că fetele luptă în echipă şi sunt în creştere de formă. E îmbucurător şi că Sandra Izbaşa a făcut patru aparate, după accidentare, chiar dacă nu a urcat pe podium, dar şi faptul că la sărituri a câştigat Cătălina Ponor", a declarat Stoica.

La individual compus, concursul a fost câştigat de Vanessa Ferrari, pe locul doi aflându-se Steliana Nistor, în timp ce pe aparate gimnastele române au câştigat la sărituri (Cătălin Ponor, urmată de Dana Druncea şi Vanessa Ferrari), paralele (Steliana Nistor, Vanessa Ferrari, Cerasela Pătraşcu), bârnă (Cătălina Ponor, Steliana Nistor, Vanessa Ferrari). Proba de sol a revenit Vanessei Ferrari, pe podium urcând şi Anamaria Tămârjan.

Sandra Izbaşa a revenit în circuitul competiţional după accidentarea suferită la Campionatul European din primăvară, care a ţinut-o departe de antrenamente mai bine de două luni. De asemenea, Cătălina Ponor, care este antrenată de consilierul de stat pe probleme de sport, Mariana Bitang a urcat pe podiumul Mediterraneo Eventi de două ori, la sărituri şi bârnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici