Echipa feminină de fotbal Maka din Paraguay rupe barierele

Tinerele indiene din grupul etnic Maká îşi practică jocul de fotbal pe un teren care se învecinează cu capitala Paraguayului, Asuncion, unde se pregătesc din greu pentru meciuri.

340 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină de fotbal Maka din Paraguay rupe barierele

Echipa feminină de fotbal Maka din Paraguay rupe barierele

În premieră, Maká Athletic Club, format numai din fete, a participat pentru prima dată la un campionat în martie, ca parte a ligii regionale afiliată Asociaţiei de Fotbal Paraguayan. Până acum 3 ani, femeile şi fetele erau încurajate să caute doar activităţi meşteşugăreşti.

„Da, este important pentru că este prima dată când participăm noi, femeile. Anul trecut, nu am jucat. Dar anul acesta, o vom face”, a declarat Celia Martínez, căpitanul Maká Athletic Club.

Autor: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici