Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti va înfrunta Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor, la fel ca şi în 2016!

CSM Bucureşti - Vardar Skopje este semifinala Ligii Campionilor în turneul Final 4 din 6-7 mai. Cele două echipe se reîntâlnesc practic la un an distanţă, în aceeaşi fază a competiţiei. Campioana României s-a impus atunci cu 27-21, reuşind ulterior să câştige şi trofeul. În a doua semifinală se vor întâlni Buducnost şi Gyor.

1664 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti va înfrunta Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor, la fel ca şi în 2016!

CSM Bucureşti va înfrunta Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor, la fel ca şi în 2016!

 În fiecare zi, meciurile din turneul Final 4 vor începe la 16:15, respectiv 18:45. Rămâne de stabilit ordinea celor două jocuri din semifinale.

Sezonul 2016-2017 seamănă aproape izbitor cu cel de anul trecut pentru CSM Bucureşti. Calificarea în sferturi a fost obţinută cu emoţii, accederea în turneul Final 4 a realizat-o pe teren străin, iar primul adversar din capitala Ungariei este acelaşi, Vardar Skopje, scrie Pro Sport.

Singurul aspect diferit este faptul că în 2016 echipa campioană a României a schimbat o singură dată antrenorul, acum a fost nevoită să facă două modificări la nivelul băncii tehnice.

CSM Bucureşti a câştigat trofeul anul trecut după ce a început sezonul cu Mette Klit şi l-a terminat cu Kim Rasmussen. În acest an, ”tigroacele” au ajuns în turneul final al Ligii Campionilor, după ce a luat startul cu Jakob Vestergaard, Aurelian Roşca a preluat comanda după patru meciuri desfăşurate în prima fază a grupelor, iar Per Johansson a fost adus la echipă începând cu sferturile de finală.

Citeşte continuarea articolului pe Pro Sport.

 




 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici