Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată în finala Campionatului European

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat, marţi, pentru a doua oară consecutiv, în finala Campionatului European, competiţie ce se desfăşoară la Gdansk (Polonia), informează site-ul oficial al forului român de specialitate.

194 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată în finala Campionatului European

Daniela Dodean (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Echipa României este formată din Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Iulia Necula şi Camelia Poştoacă.

În semifinale, sportivele antrenate de Viorel Filimon au întrecut cu scorul de 3-0 echipa Belarusului. Punctele României au fost aduse de Elizabeta Samara (victorie cu 3-2 asupra Veronicăi Pavlovici), Daniela Dodean (victorie cu 3-2 împotriva Victoriei Pavlovici) şi Bernadette Szocs (3-0 contra Alexandrei Privalova).

La fel ca şi în finala de anul trecut, ce a avut loc la Ostrava (Cehia), România va întâlni în finală echipa Olandei. Atunci, olandezele s-au impus cu scorul de 3-0.

România a câştigat toate meciurile disputate până în prezent la Gdansk, 3-2 cu Ucraina, 3-2 cu Germania şi 3-0 cu Rusia, în faza grupelor, 3-1 cu Polonia, în sferturile de finală, şi 3-0 cu Belarus, în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici