Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris

Echipa feminină de tenis de masă a României a învins miercuri Egiptul în optimile Campionatului Mondial pe echipe, de la Busan, Coreea de Sud, şi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

195 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris

Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris

România a învins miercuri cu 3-0 echipa Egiptului.

Astfel, România ajunge în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, unde va întâlni Japonia, care a învins cu 3-0 Croaţia.

Echipa de tenis de masă a României s-a calificat astfel la Jocurile Olimpice de la Paris.

Şi echipa masculină este la o victorie de la calificarea la JO. Românii întâlnesc miercuri China, favorita competiţiei din Coreea de Sud.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici