Echipa lui Olăroiu a învins Manchester United într-un meci amical

Echipa saudită Al-Hilal, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, luni, cu scorul de 3-2, campioana Angliei, Manchester United, într-un meci amical disputat la Ryad, în faţa a 65.000 de spectatori.

2 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Olăroiu a învins Manchester United într-un meci amical

Echipa lui Olăroiu a învins Manchester United într-un meci amical

Pentru Al-Hilal au marcat Yasser al-Gahtane, Sami Al-Jaber, din penalti, şi Al-Khoraeshe. Manchester United a punctat prin Carlos Tevez şi Cristiano Ronaldo. Meciul s-ar fi putut încheia la egalitate dacă tânărul Danny Welbeck nu ar fi trimis mingea peste poartă la lovitura de la 11 metri de care Manchester United a beneficiat în ultimul minut de joc.

"Diavolii roşii" au fost aplaudaţi frenetic de spectatori, cel mai aclamat jucător de pe teren a fiind portughezul Cristiano Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici