Echipa naţională de rugby a României a fost învinsă de Samoa

Echipa naţională de rugby a României a fost învinsă cu 22-0 (22-0), sâmbătă seara, de reprezentativa Samoa, în ultimul meci-test al din această toamnă.

125 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională de rugby a României a fost învinsă de Samoa

Meciul a fost disputat la Bucureşti, pe Stadionul Naţional de Rugby "Arcul de Triumf".

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 6 prin Ulupano Junior Seuteni, eseul fiind transformat de Danny Toala. Toala a transformat o lovitură de pedeapsă şase minute mai târziu, iar trei minute Taleni Seu a izbutit cel de-al doilea eseu, transformat tot de Toala.

În minutul 37 oaspeţii au marcat cel de-al treilea eseu, prin Jeffery Toomaga-Allen, netransformat, La pauză scorul era 22-0 pentru oaspeţi.

Meciul s-a încheiat cu scorul de la pauză, 22-0.

România şi Samoa sunt calificate la Campionatul Mmondial 2023 din Franţa.

Înainte de partida România - Samoa, a avut loc un alt meci-test, Tonga - Uruguay, câştigat cu scorul de 43-19 de Tonga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici