Echipa naţională de tenis de masă a României, calificată în play-off la mondialul din Coreea de Sud

  • Echipa naţională de tenis de masă a României a învins marţi dimineaţă reprezentativa Iranului, la Campionatul Mondial pe echipe din Coreea de Sud.
  • Tricolorii s-au impus cu scorul de 3-1.
  • S-au clasat astfel pe locul 2 în Grupa 8 şi s-au calificat în faza eliminatorie.
554 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională de tenis de masă a României, calificată în play-off la mondialul din Coreea de Sud

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Tenis de Masă

După un prim meci pierdut cu Portugalia, românii au învins toate celelalte adversare din grupa 8, Egipt cu 3-0, Thailand cu 3-1 şi Iran cu 3-1.

În meciul cu Iran, care le-a asigurat locul 2 în grupă, Eduard Ionescu a pierdut primul meci, însă Ovidiu Ionescu a restabilit egalitatea după un meci dramatic, în care a fost condus cu 2-1 la seturi.

Darius Movileanu a preluat conducerea, cu un 3-1 obţinut tot cu unele emoţii, ca mai apoi Eduard Ionescu să aducă victoria finală, revenind şi el de la 1-2 la seturi.

Eduard Ionescu – Nima Alamian 1-3 (10-12, 5-11, 11-5 7-11)
Ovidiu Ionescu – Noshad Alamiyan 3-2 (11-9, 6-11, 9-11, 11-7, 11-4)
Darius Movileanu – Amir Hodaei 3-1 (6-11, 12-10, 11-5, 12-10)
Eduard Ionescu - Noshad Alamiyan 3-2 (11-8, 6-11, 8-11, 11-6, 11-6)

Tricolorii vor juca acum în primul tur al play-off-ului cu una din echipele care au ocupat locul 3 în celelalte 7 grupe, echipă ce va fi stabilită prin tragere la sorţi. Echipa clasată pe primul loc în grupă s-a calificat direct în optimile de finală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici