Echipajul Deletraz/Fassler a câştigat prima cursă FIA GT din cadrul Bucharest City Challenge 2008

Echipajul Jean Denis Deletraz/Marcel Fassler a câştigat, sâmbătă, prima cursă FIA GT din cadrul competiţiei Bucharest City Challenge 2008, desfăşurată pe circuitul amenajat în jurul Palatului Parlamentului.

16 afișări
Imaginea articolului Echipajul Deletraz/Fassler a câştigat prima cursă FIA GT din cadrul Bucharest City Challenge 2008

Echipajul Deletraz/Fassler a câştigat prima cursă FIA GT din cadrul Bucharest City Challenge 2008 (Imagine: Mediafax Foto)

Deletraz şi Fassler au fost cronometraţi cu timpul de 1:00.47.952. Ei au devansat echipajele Mike Hezemans/Fabrizio Gollin (+0.613) şi Michael Bartels/Andrea Bertolini (+23.170).

Tot sâmbătă, prima cursă British F3 International Series de la ediţia din acest an a Bucharest City Challenge a fost câştigată de Brandon Hartley din Noua Zeelandă, cu timpul 23:50.696. El a fost urmat de Oliver Turvey (Marea Britanie, +5.831) şi Jaime Alguersuari (Spania, +6.701).

Din cauza temperaturii ridicate din timpul competiţiei, o tânără aflată la circuit a leşinat.

Programul de duminică al competiţiei este următorul:

ora 9.15 – calificări Dacia Logan Cup;

ora 10.00 – încălzire FIA GT;

ora 10.45 – calificări British F3 International Series;

ora 13.15 – prezentarea piloţilor FIA GT;

ora 14.15 – cursa a doua FIA GT;

ora 16.00 – cursa a doua British F3 International Series;

ora 17.00 – cursa a doua Dacia Logan Cup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici