Echipajul României de kaiac-4, locul opt la CE

Echipajul României de kaiac patru masculin, format din Iustin Porcăraşu, Ionuţ Mitrea, Dan Costea, Petruş Gavrilă, s-a clasat, sâmbătă, pe locul opt în cursa de 1000 de metri din cadrul Campionatelor Europene de Kaiac-Canoe, care se desfăşoară la Brandenburg am der Havel (Germania).

12 afișări

Porcăraşu, Mitrea, Costea şi Gavrilă au trecut linia de sosire după 3 minute şi 53 de sutimi.

Cursa a fost câştigată de echipajul din Belarus (Piatrushenka-Abalmasau-Litvinchuk-Makhneu), cu timpul de 2:54.589, urmat de echipajul slovac Riszdorfer-Riszdorfer-Vlcek-Tarr Juraj, cu timpul 2:56.323, şi reprezentanţii Cehiei, Horsky-Soucek-Andrlík-Sterba, cu timpul de 2:56.760.

În cursa similară de canoe, echipajul României, format din Iosif Chirilă-Victor Mihalachi-Loredan Popa-Andrei Cuculici, s-a clasat pe locul şapte, fiind cronometrat cu timpul de 3 minute, 25 de secunde şi 61 sutimi.

Cursa a fost câştigată de echipajul Germaniei (Wend-Luck-Verch-Rebstock), cu timpul de 3:20.283, urmată de reprezentanţii Ungariei (Toth-Volein-Sarudi-Mike), cu timpul de 3:21.356, şi cei ai Rusiei (Krugylakov-Kuznetsov-Shtokalov-Shelegov), cu timpul de 3:22.690.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici