Echipamentul lui Michael Jordan se vinde pe o sumă record

  • Casa de licitaţii este convinsă ca va obţine peste 500.000 de dolari în schimbul echipamentului.
  • Michael Jordan a purtat echipamentul în ultimul său sezon la Chicago Bulls, în finala Conferinţei de Est.
  • Jordan şi Bulls au câştigat în 1998 al şaselea titlu în NBA.
526 afișări
Imaginea articolului Echipamentul lui Michael Jordan se vinde pe o sumă record

Michael Jordan

Dacă eşti fan Michael Jordan, dar şi foarte bogat, ai putea licita pentru un echipament purtat de el în ultimul sezon la Chicago Bulls.

Cei de la Goldin Auctions vând echipamentul lui Jordan din finala Conferinţei de Est cu Indiana Pacers. Aceştia estimează că vor încasa peste o jumătate de milion de dolari. Jordan a purtat echipamentul în meciurile 3 şi 4 ale seriei cu Indiana Pacers, când a dat 30, respectiv 28 de puncte. Chicago Bulls a pierdut meciurile, dar a câştigat în cele din urmă seria cu 4-3.

Restul a fost istorie: Jordan şi Bulls au trecut apoi de Utah Jazz, cu 4-2, la general, şi au luat pentru a şasea oară inelele de campioni în NBA. 

 
„Ne aşteptăm ca echipamentul lui Jordan să se vândă în timp record şi să devină cel mai valoros din istorie”, a spus fondatorul Goldin Auctions, Ken Goldin pentru TMZ Sports.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici