Echipele calificate în barajul pentru CM din 2009

Naţionalele de handbal masculin ale Ucrainei, Greciei, României, Elveţiei, Bosniei şi Herţegovinei, Macedoniei şi Serbiei s-au calificat, în urma disputării meciurilor din grupele preliminare, la barajul pentru Campionatul Mondial din 2009, programat în perioada 18 ianuarie - 1 februarie.

1 afișare
Imaginea articolului Echipele calificate în barajul pentru CM din 2009

Echipele calificate în barajul pentru CM din 2009

În prezent, singurele echipe calificate direct la turneul final sunt cele ale Croaţiei (în calitate de naţiune organizatoare) şi Germaniei (campioana mondială en-titre). Celor şapte echipe calificate în baraj după jocurile din grupele preliminare li se vor adăuga alte 11, ocupantele locurilor 4-14 la Campionatul European din Norvegia, care se va încheia la 27 ianuarie, aceeaşi zi în care este programată tragerea la sorţi a partidelor din baraj. Acestea urmează să se desfăşoare la 7-8 iunie (turul) şi 14-15 iunie (returul). FR Handbal a anunţat că partida de pe teren propriu a României se va juca la Oradea.

La turneul final al Campionatului Mondial din Croaţia vor mai obţine calificarea directă primele trei clasate la CE din Norvegia (cu excepţia Croaţiei şi Germaniei), primele trei clasate la Campionatul Pan American, Campionatul African şi Campionatul Asiei şi câştigătoarea Campionatului Oceaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici