Echipele româneşti şi-au aflat adversarii din tururile preliminare ale competiţiilor europene

După ce Farul Constanţa şi-a aflat marţi adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, pe Sheriff Tiraspol, din Moldova, miercuri a venit rândul celor de la FCSB, CFR Cluj şi Sepsi OSK să intre în urna tragerii la sorţi pentru UEFA Conference League.

603 afișări
Imaginea articolului Echipele româneşti şi-au aflat adversarii din tururile preliminare ale competiţiilor europene

În cazul în care merge mai departe, Farul Constanţa va întâlni câştigătoarea dintre Hamrun Spartans (Malta) şi Maccabi Haifa (Israel).

Partidele din primul tur preliminar al Ligii Campionilor este programat în 11/12 iulie (tur) şi 18/19 iulie (retur), iar cele din turul al doilea pe 25/26 iulie (tur) şi 1/2 august (retur).

Miercuri a avut loc tragerea la sorţi a turului 2 preliminar al UEFA Europa Conference League.

În cazul în care nu se califică mai departe în UCL, Farul Constanţa va întâlni pe FC Urartu (Armenia) sau HSK Zrinjski (Bosnia şi Herţegovina).

Celelalte reprezentante ale României în UEFA Europa Conference League, vor avea următorii adversari în turul 2 preliminar:

ŢSKA Sofia (Bulgaria) – Sepsi OSK
CFR Cluj – Adana Demirspor (Turcia)
ŢSKA 1948 (Bulgaria) – FCSB

Turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League se va disputa în 27 iulie (tur) şi 3 august (retur).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici