Echipele under 17 ale Barcelonei şi Real vor participa la un turneu al Academiei "Gheorghe Hagi"

Academia de fotbal "Gheorghe Hagi" va organiza, în luna august, trei turnee, la Constanţa, pentru juniorii sub 21 de ani, sub 17 ani şi sub 15 ani, la cel de-al doilea urmând să participe, pe lângă formaţia gazdă, grupările spaniole FC Barcelona şi Real Madrid şi turcii de la Galatasaray Istanbul.

14 afișări
Imaginea articolului Echipele under 17 ale Barcelonei şi Real vor participa la un turneu al Academiei "Gheorghe Hagi"

Echipele under 17 ale Barcelonei şi Real vor participa la un turneu al Academiei "Gheorghe Hagi" (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Turneul sub 17 ani se va desfăşura în perioada 10-12 august.

La turneul sub 21 de ani, care va avea loc între 3 şi 5 august vor participa Academia "Gheorghe Hagi", AC Milan, Galatasaray Istanbul şi încă o echipă din România care nu a fost desemnată încă.

Pentru copiii sub 15 ani, Academia "Gheorghe Hagi" va organiza un turneu, în perioada 17-21 august, la care vor participa formaţiile: Dinamo Moscova, Galatasaray Istanbul, Levski Sofia, Legia Varşovia, Partizan Belgrad, Academia Ferenc Puskas şi Dinamo Kiev.

Partidele de la cele trei turnee urmează să se desfăşoara pe Stadionul "Farul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici