Ecrane gigant pentru Euro 2008, în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu

Primăria Capitalei, Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Comitetul de Organizare a Campionatului European de Fotbal vor amenaja în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu o zonă specială în care suporterii vor putea urmări meciurile de la Euro-2008 pe ecrane gigant.

27 afișări
Imaginea articolului Ecrane gigant pentru Euro 2008, în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu

Ecrane gigant pentru Euro 2008, în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu (Imagine: euro08-bern.ch)

Programul "Public Viewing - Campionatul European de Fotbal 2008" se va desfăşura în perioada 7 iunie - 29 iunie, activitatea în zonele respective desfăşurându-se între orele 11.00 şi 23.00.

Preşedintele Federaţei Române de Fotbal, Mircea Sandu, speră ca 20.000 de suporteri să participe la evenimentele organizate în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu din Bucureşti în perioada CE. "M-aş bucura nespus să ajungem la Viena pentru că este o zonă mult mai cunoscută şi mai apropiată pentru români. Deşi vom avea doar 6.000 de români participanţi la meciurile din grupele Campionatului European de fotbal, peste 20.000 de bucureşteni vor putea participa la aceste evenimente organizate în cele două pieţe şi sperăm ca numărul lor să crească după după faza grupelor", a declarat Sandu.

Şeful federaţiei i-a propus selecţionerului Victor Piţurcă 4-5 jucători de la echipa naţională de tineret pentru lotul de 23 de fotbalişti care va participa la Euro-2008. "România are forţă să ajungă la Viena în faza sferturilor de finală. Ieri vorbeam cu un vicepreşedinte al UEFA, care îmi spunea că are un feeling extraordinar care îi spune că România va depăşi faza grupelor şi că o să joace până spre semifinale. Am rămas blocat pentru că persoana care mi-a spus reprezintă o putere în fotbal, după care am prins mai multă încredere. Am discutat cu Piţurcă despre jucătorii tineri. Eu cred că avem câţiva jucători la echipa de tineret, 4-5, care sunt de reală perspectivă. Dacă ia sau nu ia vreunul la turneul final, numai Victor Piţurcă decide. Eu mizez pe toţi 23 de jucători la acest turneu. E posibil ca toţi 23 să joace, dacă vom ajunge şi în fazele superioare", a mai spus Sandu.

Viceprimarul general Ionuţ Popa a declarat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că programul metroului va fi modificat în perioada desfăşurării Campionatului European, iar numărul mijloacelor de transport în comun va fi suplimentat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici