Edin Dzeko şi-a prelungit contractul cu AS Roma

Edin Dzeko (33 de ani) şi-a prelungit contractul cu AS Roma până în 2022.

74 afișări
Imaginea articolului Edin Dzeko şi-a prelungit contractul cu AS Roma

Edin Dzeko şi-a prelungit contractul cu AS Roma

Chiar dacă a fost curtat intens de Internazionale Milano, vârful bosniac a decis să rămână în "Cetatea Eternă". E clar că a contat foarte mult şi transferul lui Romelu Lukaku, de la Manchester United la Internazionale Milano.

Cotat la 14 milioane de euro, atacantul născut în Sarajevo se află din 2015 la Roma. În urmă cu trei ani a fost transferat definitiv de la Manchester City, în schimbul sumei de 11 milioane de euro. Între 2015 şi 2016 a jucat sub formă de împrumut la Roma. Dzeko a început fotbalul la Zeljeznicar, în ţara sa natală, iar în 2005 a făcut pasul spre Republica Cehă, fiind cumpărat de FK Teplice. În 2007 a ajuns la Wolfsburg, pentru 4 milioane de euro, iar transferul în Bundesliga l-a ajutat să ajungă în lumina reflectoarelor. După patru ani petrecuţi în Germania, unde a marcat 85 de goluri, Dzeko a fost cumpărat de Manchester City, pentru 37 de milioane de euro.

Taguri:
dzeko,
as roma,
contract

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici