Ediţia 2014 a Supercupei Europei va avea loc la Cardiff, pe 12 august

Ediţia 2014 a Supercupei Europei, care se va disputa între câştigătoarea Ligii Campionilor şi învingătoarea din Liga Europa, va avea loc la Cardiff, la 12 august, a anunţat, luni, directorul general al Federaţiei Galeze de Fotbal.

1153 afișări
Imaginea articolului Ediţia 2014 a Supercupei Europei va avea loc la Cardiff, pe 12 august

Ediţia 2014 a Supercupei Europei va avea loc la Cardiff, pe 12 august (Imagine: Shutterstock)

"Supercupa Europei va fi primul meci sub egida UEFA în capitala noastră şi sunt sigur că nu va fi şi ultimul", a declarat Jonathan Ford, directorul general al Federaţiei Galeze de Fotbal.

Partida, care va începe la ora 21.45 (ora României), va avea loc pe stadionul echipei Cardiff City şi nu pe Millennium Stadium, acolo unde se joacă meciuri de rugby.

În 2013, Supercupa Europei a avut loc la Praga şi a fost câştigat de Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici