Ediţia 2017 a Turului Franţei va avea startul în Germania, la Dusseldorf: "Revenim într-o ţară care îşi regăseşte gustul pentru ciclism"

Startul ediţiei 2017 a Turului Franţei va fi dat la Dusseldorf, fiind pentru prima dată când Marea Buclă va porni din Germania din 1987, an în care a început în Berlinul de Vest, a anunţat directorul competiţiei, Christian Prudhomme, la France Info, informează lequipe.fr.

135 afișări
Imaginea articolului Ediţia 2017 a Turului Franţei va avea startul în Germania, la Dusseldorf: "Revenim într-o ţară care îşi regăseşte gustul pentru ciclism"

Ediţia 2017 a Turului Franţei va avea startul în Germania, la Dusseldorf: "Revenim într-o ţară care îşi regăseşte gustul pentru ciclism" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este pentru a patra oară în istorie când Turul Franţei are startul în Germania, după 1965 (Koln), 1980 (Frankfurt) şi 1987. "Revenim într-o ţară care îşi regăseşte gustul pentru ciclism", a declarat Prudhomme.

Ediţia din 2016 a competiţiei va porni de la Mont-Saint-Michel, la 2 iulie. De-a lungul timpului, Turul Franţei a avut 21 de starturi în afara Franţei, ultimul fiind al Utrecht (Olanda), în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici