Eduard Novak, locul 7 la ciclism pe pistă la Jocurile Paralimpice

Eduard Novak a ocupat locul 7 în proba de ciclism pe pistă 1 kilometru din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra, în timp ce un alt reprezentant al României, Imre Torok, s-a clasat al 17-lea.

200 afișări
Imaginea articolului Eduard Novak, locul 7 la ciclism pe pistă la Jocurile Paralimpice

Eduard Novak (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Medalia de aur, în competiţia unde au concurat 22 de rutieri, a revenit spaniolului Alfonso Cabello. El a fost urmat de britanicul Jon-Allan Butterworth şi de chinezul Liu Xinyang.

România participă la Jocurile Parlampice cu cea mai mare delegaţie de la oganizarea acestei competiţii. Ţara noastră va fi reprezentantă de şase sportivi la probele de atletism, paraciclism, nataţie şi tenis de masă. Cei şase sportivi sunt Florin Cojoc, Eduard Carol Novak, Imre Torok, Naomi Ciorap, Samuel Ciorap şi Dacian Makszin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici